Open Monumentendag 2017

Reacties uitgeschakeld voor Open Monumentendag 2017

Evenement gegevens

Op ‘Open Monumentendag’, zondag 10 september, zal Gunfire open zijn voor het grote publiek. Geniet van het vliegveld van Brasschaat, opgericht in 1911, de oude paarden stallen van 1922, en de kazerne Noord (nu Peron Noord). Deze activiteit wordt ondersteunt door de directie van het Koninklijk Legermuseum en de gemeente Brasschaat.

Er wordt geen inkomgeld gevraagd omdat er geen gegidst bezoek wordt georganiseerd.

On ‘Open Monuments Day’, Sunday the 10th of September, Gunfire will be open to the public. Enjoy the airfield of Brasschaat, founded in 1911, the old horse stables of 1922 and the northern barracks (now ‘Perron Noord’). This activity is supported by the management of the Royal Army Museum and the town of Brasschaat.

There will be no entrance fee on this day because no guided visit is organized.